O nama

Okupljeni oko ideje o aktivnom poticanju društvenih promjena, sredinom 2012. smo pokrenuli projekt StartupCroatia, kao informativnu platformu o aktivnostima hrvatske startup scene.

Želja nam je pružiti podršku poduzetnicima početnicima, informirati širu javnost o radu projekata i organizacija u Hrvatskoj i ujedno omogućiti povezivanje ljudi, potaknuti networking te razmjenu ideja i znanja. Korištenjem potencijala društvene suradnje za rješavanje problema, razvijanje boljih proizvoda i usluga, kao i financiranje poslovnih ideja i projekata, ova inicijativa ima za zadaću podupiranje startup zajednice u njezinom cjelokupnom informiranju i ostvarenju inovativnih poslovnih rješenja.

Sav rad na projektu je samoinicijativan i volonterski.

Pozivamo vas da prisustvujete predavanjima, radionicama i druženjima poduzetničke tematike u vašem gradu, kako biste sudjelovali u razmjeni mišljenja, znanja i iskustava te jačali razvoj lokalne zajednice.

Također vas pozivamo da nas informirate o vlastitim iskustvima i spoznajama. Slanjem feedbacka, fotografija i video uradaka, doprinesite izgradnji zajedničke startup platforme i na taj način pomozite njezinoj kvaliteti i održivosti.

Nastavljamo raditi na razvoju platforme i tražimo suradnike. Svi su dobrodošli!
Ikone


Team designed by Björn Andersson from The Noun Project
Map Marker designed by Jeremy Elder from The Noun Project
Home designed by Jeremy J Bristol from The Noun Project
Newspaper designed by Thomas Le Bas from The Noun Project
Map designed by Stefan Zoll from The Noun Project