ZIP Master Class 3#

Nakon prethodna dva ZIP Master Class predavanja koja su održali poznati poduzetnici poput Colette Ballou, i Michaela Backesa i drugih, ovaj put dolazi jedan od mentora i savjetnika investicijskog fonda 500Startups, Vitaly Golomb.

Vitaly je osnivač tvrtke Keen Systems, a u startup svijetu je od 13 godine, što mu s pravom osigurava naziv startup veterana. Specijalist je za dizajn i korisničko iskustvo u digitalnim tehnologijama, tzv. „UI“ i „UX“, što je na današnjem tržištu nerijetko presudno za tržišni uspjeh projekata i proizvoda.

ZIP Master Class je projekt Zagrebačkog inkubatora poduzetništva koji se održava treći put za redom. Budući da je jedan od osnovnih ciljeva ZIP-a edukacija mladih startup pokretača, ovaj projekt je pokrenut kako bi startup zajednici omogućio predavanja i druženje s iskusnim poduzetnicima iz cijelog svijeta.

Treći ZIP Master Class održati će se 23.01.2014. u ZIP.Events prostoru (Ulica kralja Zvonimira 8) s početkom u 17 sati. Predavanja su besplatna, a za osiguranje vašeg mjesta potrebna je registracija jer je broj mjesta ograničen. ZIP Master Class serija omogućena je podrškom Američkog Veleposlanstva u Zagrebu.

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Četvrtak, 23. Siječanj 2014 - 17:00