BPC radionica: Kako ćete zarađivati?

Pridružite nam se u srijedu 6.3. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu (dvorana 21) na radionici koju će voditi Vedran Grčić i Mihael Plećaš.

Vedran Grčić certificirani je project manager (PMP, PMI), Cotrugli MBA, diplomirani inženjer računarstva (FER) i startup entuzijast. Predsjednik je Udruge za promicanje IPv6 tehnologije (IPv6 Task Force Croatia), tajnik udruge eALUMNI, bivši potpredsjednik udruge eSTUDENT te bivši predsjednik Odbora za koordinaciju Studentske udruge za unaprjeđenje kvalitete studiranja (SUZUKS).

Bavi se presjekom tehnologija i optimizacije poslovnih procesa, a i sam je poduzetnik.
Njegova prezentacija fokusirati će se na evaluaciju i optimizaciju poslovne ideje, primarno kroz Lean metodologiju te potrebne preduvjete za kreiranje vrijednosti.

Mihael Plećaš je stručnjak iz poslovne organizacije i razvoja informacijskih sustava. Zadnjih 10 godina područje znanstvenog interesa mu je Nova ekonomija. Predavač je kolegija “Elektroničko poslovanje” i ''Informacijski sustavi za poslovno upravljanje“ na Visokoj poslovnoj školi Libertas.

U svojoj prezentaciji će odgovoriti na pitanja što je to Nova ekonomija i koje izazove, ali i prilike postavlja pred poduzetnike te što trebamo učiniti kako bismo bili uspješni i zaradili u uvjetima Nove ekonomije.

Sve dodatne informacije o Business Plan Contestu pronađite na:

www.estudent.hr/bpc

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Srijeda, 6. Ožujak 2013 - 15:30
Organizator
eSTUDENT
Lokacija