Design: UX and UI

Dragi naši,

pozivamo vas na predavanje Luke Abrusa iz Pet minuta koje će se održati 20.03. (srijeda) u 16:00 sati na FER-u u dvorani B3, u sklopu App Start Contesta i vještine Izrada web-projekta.

Predavanje je treće u nizu vještine Izrada web-projekta koje je obavezno za polaznike Vještine. Tema predavanja je “Design: UX and UI”. Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Pet minuta je tvrtka koja svoje poslovanje bazira na izradi mobilnih aplikacija za sve platforme. Osim toga ova tvrtka se fokusira i na razvoj multimedijalnih serverskih rješenja, provjeru i testiranje kvalitete (quality assurance) te društvene medije.
http://www.pet-minuta.hr/

Dobar dizajn znači da je uložen trud, uloženo je znanje, uloženo je vrijeme, a sve s ciljem da korisniku korištenje aplikacije bude što ugodnije.

Steve Jobs je izjavio:
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”

Ako je dizajn vaše aplikacije neatraktivan i nelogičan, i najbolja ideja će propasti. Loš dizajn bi vas mogao koštati više nego što mislite. Zato dođite u srijedu na predavanje o user experience i user interface dizajnu i ne dopustite da se to i vama dogodi! :)

Uz ovo predavanje, pripremili smo za vas dodatne savjete koje možete pročitati na našoj stranici.
http://www.estudent.hr/app-start-contest/edu-dizajn

Vaš eSTUDENT

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Srijeda, 20. Ožujak 2013 - 16:00 - 18:00
Organizator
eSTUDENT