Aplikacije: monetizacija, target potrošači i UX

Dragi naši,

pozivamo vas na predavanje Ivana Jozića iz koncerna Styria Hrvatska – Medijski servisi d.o.o. (Večernji list, 24 sata, Poslovni dnevnik, Njuskalo.hr...) koje će se održati 17.04.(srijeda) u 16:00 sati na FER-u u dvorani B3 u sklopu App Start Contesta i vještine Izrada web-projekta.

Predavanje je još jedno u nizu vještine Izrada web-projekta koje je obavezno za polaznike Vještine. Tema predavanja je "Aplikacije: monetizacija, target potrošači i UX".

Ivan Jozić je specijalizirani stručnjak za digitalne i nove medije te ima iskustva kao Product Developer i Product Manager, a ovu će vam srijedu objasniti ove bitne segmente izrade aplikacija.

Predavanje je strukturirano u tri dijela. U prvom dijelu predavač će govoriti općenito o UX-u (User Experience), koliko je uistinu važan dizajn i objasniti nam kako se potrošači u današnje vrijeme ponašaju i kako odlučuju što žele, a što ne.
Zatim će proći jedan vrlo važan aspekt svih vaših budućih ideja - poslovni plan. Posebnu pažnju će usmjeriti na monetizaciju ili "cash is king", stoga se pripremite saznati mnogo novih i zanimljivih informacija.

Zadnje i vjerojatno najzanimljivije, dođite poslušati tko su vaši target potrošači. Prije plasiranja željene ideje na tržište potrebno je unaprijed poznavati ciljanu skupinu ljudi za koju je ideja namijenjena kako biste ju mogli prilagoditi njima.

Dođite ovu srijedu na FER i saznajte brojne savjete koji vam mogu pomoći da vaša ideja doživi uspjeh!

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Srijeda, 17. Travanj 2013 - 16:00
Organizator
eSTUDENT