ZG Tech Meetup #5

Posljednji ponedjeljak u travnju rezervirajte za peti ZG Tech Meetup. Skoro godinu dana od prvog okupljanja predstavljeno je 19 startupa i projekata čime smo zaintrigirali hrvatsku IT zajednicu, a nadamo se i potaknuli mnoge da se ohrabre i krenu razrađivati svoje ideje. U dobroj atmosferi neformalnog druženja nastavljamo s predstavljanjem još četiri zanimljiva rješenja.

Proljetni lineup čine SmartRM, Habbits, PhotoPay i Hipersfera koji su u zajednici već poznati po mnogim uspjesima. Timovi imaju na raspolaganju čak 7 minuta za demonstraciju svog projekta, a to je ono što ZG Tech Meetup čini posebnim kao platformu. Naglasak je na predstavljanju tehnologije koja stoji iza samog rješenja iz domaće radinosti što za prezentatora znači “Manje priče, više akcije!”.

Upravo fokusom na tehnologiju i konkretne slučajeve korištenja servisa ili aplikacija, sudionici imaju priliku vidjeti kako neki od domaćih startupa i projekata zapravo rade. Nakon svake demo prezentacije publika će dobiti svojih pet minuta za pitanja, a ostaje i dovoljno vremena za networking i druženje.

Ne zaboravite se prijaviti na fb eventu: https://www.facebook.com/events/223431111114809/

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Ponedjeljak, 29. Travanj 2013 - 17:45