13. CISEx Friday - Softveraši spremni za diplomatsku ofenzivu

Gospodarska diplomacija je intrigantna tema koja se kontinuirano diskutira na svim našim dosadašnjih CISEx Friday okupljanjima. No ovo je prvi CISEx Friday prvenstveno posvećen ovoj temi. Otvorit ćemo ga prezentacijom dviju tvrtki koje su ozbiljno iskoračile na brojna inozemna tržišta i postigle iznimne rezultate. Tvrtke GDi i Pet Minuta /Shoutem podijelit će s nama svoje detaljno iskustvo rada u inozemstvu kroz predavanja Luke Abrusa i Borana Lončarića.

U trećem predavanju prisjetit ćemo se svih naših dosadašnjih aktivnosti s HAMAG Investom, MINPO i HBOR-om, te rezimirati rezultate dosadašnjih incijativa i priličan broj dobrih vijesti koje nam donosi Tajana Barančić.

Nakon toga slijedi jedna premijera. Ivo Lukač predstavit će naš novi program “CISEx Ambassador”, te nas upoznati s prvim Veleposlanicima naše izvozne softverske industrije.

Bit će to odličan uvod u zadnji dio programa u kojem će najprije Goran Radić predstaviti profil hrvatske softverske izvozne industrije, a koji se nastavlja radnim panelom s predstavnicima ministarstava.

Rezervacija: https://www.entrio.hr/event/13-cisex-friday-softverasi-spremni-za-diplom...

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Petak, 24. Svibanj 2013 - 17:00 - 20:30
Organizator
CISEx