Regionalni natječaj za najbolju mobilnu aplikaciju

Raspisali smo izuzetno zanimljiv natječaj za kreativne geekove u kojem je moguće osvojiti vrijedne novčane nagrade. Sve što treba učiniti jest poigrati se, biti kreativan, zasukati rukave i osmisliti, dizajnirati te isprogramirati aplikaciju za mobilnu platformu po izboru: iOS ili Android. Aplikacije se prijavljuju u 3 kategorije: igre, poslovne aplikacije i korisničke aplikacije, a najuspješniji i najkreativniji mogu osvojiti izdašne novčane svote.
Natječaj traje od 1. svibnja do 15. lipnja. Za pobjednika natječaja predviđena je prva nagrada u iznosu od 25.000,00 kuna. Drugoplasirani će osvojiti 15.000,00 kuna, a trećeplasiranog čeka utješnih, ali ne manje zanimljvih, 10.000,00 kuna.

Pobjednik natječaja dobit će isto tako i priliku sudjelovati u poslovnom pothvatu koji ćemo pokrenuti. Naime, po završetku natječaja slijedi komercijalna eksploatacija pobjedničke ideje. Ulagat će se u dodatni razvoj (ako je potrebno), plasiranje i promociju aplikacije za koju se procjeni da ima najbolji tržišni potencijal.

S obzirom na koncept natječaja, vrijedne novčane nagrade i potencijalni posao za pobjednika, možemo reći da se radi o angel investor strategiji prikupljanja kvalitetnih i utrživih ideja. Ne samo da ćemo nagraditi najbolju aplikaciju već ćemo se nakon odabira pobjednika maksimalno posvetiti realizaciji dobre ideje.

Ako čitate ove retke, a po glavi vam se već dulje vrijeme mota odlična ideja za aplikaciju koja će osvojiti Hrvatsku ili, još bolje, svijet, te uz sve to imate i nešto tehničkog znanja da dovedete svoju ideju do beta faze, onda je ovaj natječaj prava prilika za vas. Na natječaj se mogu prijaviti pravne i fizičke osobe, a detalje natječaja kao i upute za prijavu potražite na linku:

www.virtualnikoncepti.hr/kreiraj-novu-aplikaciju.

Tip događaja: 
Contest
Datum i vrijeme
Srijeda, 1. Svibanj 2013 (Cijeli dan) - Subota, 15. Lipanj 2013 (Cijeli dan)
Lokacija