Sam svoj poslodavac: Odaberi pravog suradnika

Poslodavci gotovo stalno zaboravljaju da su upravo njihovi zaposlenici možda i najvažnija ciljana publika kojoj se moraju obraćati. Pravog i istinskog vođu uvijek će istaknuti njegovi sljedbenici jer prepoznaju njegovu autentičnost, dobrotu, iskrenost, jednakost, snagu, pravednost, ali i sposobnost da ih motivira.

Kako izabrati pravu osobu, kako voditi svoje zaposlenike i koje su najčešće pogreške u komunikacijskom kanalu otkrit će vam radionica ''Odaberi pravog suradnika", treća u nizu radionica "Sam svoj poslodavac".

Radionica će se održati u subotu, 25. svibnja 2013. u prostorijama Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (Zvonimirova 8 s početkom u 10h). Kotizacija od 100 kn uključuje sudjelovanje na radionici, materijale i ručak uz neograničenu konzumaciju grickalica i sokova.
Gradite svoje poduzeće na dobrim ljudskim temeljima i sudjelujte na radionici koju za Vas organizira eALUMNI! Svoju ulaznicu preuzmite na : https://www.entrio.hr/event/sam-svoj-poslodavac-izaberi-pravog-suradnika.... Prijave traju do 21. 5. 2013.

Datum i vrijeme
Subota, 25. Svibanj 2013 - 10:00 - 15:00
Organizator
eALUMNI