Do dna i nazad - 3. dan kreativnog biznisa

Za uspjeh je vrlo često potreban – neuspjeh, naučili su nas mnogi danas slavni poduzetnici. Mnogi su pokrenuli projekte koji su zbog razno raznih prepreka propali, no to ih nije spriječilo da pronađu novu snagu i ideje, krenu u nove projekte i postanu iznimno uspješni. Neuspjeh nas doista može itekako puno toga naučiti i upravo iz tog smo razloga 3.Dan kreativnog biznisa odlučili posvetiti ovoj poduzetnicima bliskoj temi.

Na pitanje ima li projekata koji nisu uspjeli, Saša Cvetojević, direktor uspješne tvrtke Insako i jedan od najistaknutijih poslovnih anđela u udruzi Crane, kratko je i ponosno odgovorio: „Da, naravno i upravo će još jedan propasti!“ Upravo zbog toga, Saša je predavač kojeg s nestrpljenjem čekamo čuti.

Dvije poznate i vrlo uspješne dame – Jelena Veljača i Mirna Berend, ispričat će nam kako je biti uspješna spisateljica, scenaristica, kolumnistica i autorica vlastitih knjiga, odnosno u Mirninom slučaju: kako je poznata voditeljica postala kreatorica nakita kojeg žene obožavaju.

Dragan Munjiza, nekadašnji direktor Atlantic Grupe, Gastro Grupe i predsjednik uprave Konzuma, danas uspješan konzultant, ispričat će kako je poslovao sa ljudima koji nisu uspjeli i objasniti zašto neki projekti neupijevaju, koliko god se trudili, dok drugi odmah postižu uspjeh.

Svaka ulaznica nosi brojne benefite, stoga je njihov broj ovoga puta ograničen.

Osigurajte svoju na vrijeme.

http://www.kreativni-biznis.com/3dan-kreativnog-biznisa.html

Datum i vrijeme
Četvrtak, 20. Lipanj 2013 - 18:00