Hackathon ‘Cipele46’

Hackathon Cipele46 će okupiti više od 40 programera, UX i UI dizajnera, testera softvera, studenata, volontera, novinara, savjetnika za online komunikaciju i mnogih profesionalaca s iskustvom kreativnog pisanja, kako bi u zadanom vremenu razvili portal Cipele46 i pripadajuće mobilne aplikacije za Android i iOS.
Cilj
Danas Facebook stranica Cipele46 broji više od 12 000 članova, mjesečno pristiže stotinjak poruka s molbama za pomoć, a u samo pet mjeseci raznim je donacijama pružena pomoć više od 400 osoba diljem Hrvatske.

Naš zajednički cilj je razviti sustav koji se temelji na ideji Facebook stranice Cipele 46. Portal bi na jednom mjestu objedinio sve građane koji žele pomoći socijalno ugroženim obiteljima i pojedincima kroz donaciju odjeće, obuće, dječjih igračaka, školskog pribora, prehrambenih proizvoda, namještaja i ostalih predmeta koji su u dobrom stanju, a trenutni vlasnici nemaju više potrebe za njima.

Omogućimo povezivanje građana, koji mogu i žele pomoći drugima, s ljudima kojima je pomoć potrebna!

Tehnologije koje ćemo koristiti su: HTML5/CSS/JS (front-end), Ruby on Rails (back-end), Objective-C (iOS aplikacije) i Java (Android aplikacije).

Po završetku projekta programski kod će biti javno dostupan svima na github repozitoriju.
Za sudjelovanje na hackathonu je obavezna prijava. Ne zaboravi ponijeti svoje računalo!

Registracija: https://docs.google.com/forms/d/1uaW1BsAcvNKbgQueVpM-S4Dlsvmh4JqOjDKQqmU...

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Subota, 6. Srpanj 2013 - 8:30
Organizator
Cipele46