8. Pametna špica: Kultura suradnje

Zanima te kako kreirati i potaknuti suradnju mladih s ostalim gradovima županije i šire regije? Želiš doprinijeti boljoj budućnosti? Voliš stjecati nova poznanstva i iskustva?
Onda je ovo pravo mjesto za tebe!

Po prvi puta, Pametna špica održava se izvan Zagreba. Grad Duga Resa, u suradnji sa udrugom Pametna špica organizira 8. Pametnu špicu, besplatnu edukaciju za studente i mlade poslovne ljude koji će 14. rujna imati priliku upoznati nove trendove tržišta i ostale zanimljive načine međusobne suradnje.

U sklopu ovog edukativno-društvenog događaja održati će se panel diskusija na temu ˝Suradnja mladih i regionalni razvoj˝ sa nekoliko podtema:
- Kultura suradnje kao osnova uspješne komunikacije
- Poslovna i razvojna suradnja u EU
- Komunikacija mladih i opcije koje se pružaju
- Trendovi tržišta 2013-2015

U panelu koji će se razviti iz predavanja predviđeno je sudjelovanje prof.dr.sc. Zvonka Orehovca (sigurnost kritične nacionalne infrastrukture i regionalna suradnja), mr.sc. Andreje Marcetić (trendovi obrazovanja, cjeloživotno učenje) i Karla Matića (prijenos znanja kroz neinstitucionalne oblike komunikacije mladih). U prezentaciji projekata predviđamo predstavljanje startup projekta SocialUP (Maja Marić).

Uz edukativne sadržaje, očekuje nas zanimljiv zabavno-rekreacijski program:
10:00 upoznavanje sudionika (pozdrav organizatora i predstavnika gradova sudionika, dijeljenje rasporeda aktivnosti) + kava budilica
11:00-14:00 (15 min pauze) Pametna špica
14:30 ručak
16:00 kupanje i sportske aktivnosti (košarka, nogomet, utrka čamaca, plivačka štafeta, stolni tenis, salsa/zumba)
20:00 večera
20:00 koncert u Vatrogasnom

Prijavite se za sudjelovanje do 05.09.2013. putem prijavnice: http://www.scribd.com/doc/163188964/Prijavnica-za-8-Pametnu-%C5%A1picu

Za sve informacije kontaktirajte nas u inbox Pametne špice.
Prijava na Pametnu špicu je besplatna, ali je broj mjesta ograničen.

Tip događaja: 
Free
Datum i vrijeme
Subota, 14. Rujan 2013 - 10:00
Organizator
Pametna špica