Konferencija SparkMe

Kako će izgledati SparkMe natjecanje?
Samo je natjecanje fokusirano na inovacije, različitost timova, moć ideje, mogućnost implementacije strategije te potencijal startupa za daljnji rast. Sudionici će imati pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, mreži investitora i serijskih poduzetnika, a startupi će imati i priliku za dobivanje povratnih informacija o svom projektu.

Natjecatelji trebaju svakako zadovoljavati pravila za mogućnost sudjelovanja na TechChrunch Disrupt Alleyju, a to znači da startupi moraju biti osnovani nakon travnja 2012. godine, a iznos dosadašnjih ulaganja u njih ne smije prelaziti 2,5 milijuna dolara. Opis projekta mora sadržavati informacije o članovima tima, problema kojega rješava, tehničko rješenje te ciljano tržište. Potrebno je priložiti i nekoliko slika aplikacije ili uređaja, a prijave su moguće do 10. rujna, stoga požurite, a već će 12. rujna deset najboljih startupa biti pozvano da se predstave u sklopu konferencije SparkMe!

Timovi će imati priliku za izlaganje prvog dana konferencije, i to u trajanju od pet minuta. Krajem prvog dana odabrat će se tri finalista, koji će nastupati i drugog dana konferencije. Pobjednički tim će biti će biti proglašen na samome kraju konferencije, a osvaja povratnu kartu za New York za dvije osobe, trodnevni smještaj u hotelu, štand na StartUp Alleyju u sklopu TechCrunch Disrupta te dvije karte za njujoršku konferenciju. Nije loše, zar ne?

Prijavite se: http://www.spark.me/register/

Datum i vrijeme
Četvrtak, 26. Rujan 2013 (Cijeli dan) - Petak, 27. Rujan 2013 (Cijeli dan)
Organizator
Spark.me