MobilityDay 2013.

Mobility Day 2013 konferencija je namijenjena donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima mobilnih rješenja, u organizaciji tvrtki Mobendo i Citus održati će se 26.09.2013. godine u Hotelu Antunović, Zagreb, Hrvatska.

Svake godine prisustvuje više od 350 sudionika iz 8 zemalja, te se održi više od 30 predavanja, uz brojne popratne događaje poput "Sit with me" u organizaciji Girl Geek Dinner.

Središnje teme ovogodišnje Mobility Day konferencije su korištenje osobnih uređaja u poslovnom okruženju (BYOD), centralno upravljanje mobilnim uređajima i mobilna rješenja za digitalne sadržaje. To su teme koje postaju sve bitnije i neizostavni su dio kako poslovnog okruženja, tako i u obrazovnim institucijama. Digitalni sadržaj i centralno upravljanje uređajima neovisno o tipu uređaja ili softverske platforme je važno i u tzv. "Consumer" segmentu široke potrošnje.
Sudionici MobilityDay 2013 konferencije dobiti će konferencijsku torbu punu konferencijskih materijala, poklona, te atraktivnih ponuda naših sponzora, kao i priliku da sudjeluju na bogatoj nagradnoj igri!

Svi registrirani polaznici konferencije dobivaju on-line pristup snimljenim predavanjima, tako da se prijave na ovaj portal s lozinkom koju su dobili na e-mail nakon registracije. Ako ste zaboravili svoju lozinku, nema problema, samo zatražite ovdje novu lozinku, tako što ćete upisati svoju e-mail adresu korištenu kod registracije na konferenciju!
Mobility Day tim vam stoji na raspolaganju za sve dodatne upite i pomoć!

Prijavite se: http://www.mobilityday.com/Registration

Datum i vrijeme
Četvrtak, 26. Rujan 2013 (Cijeli dan)
Organizator
Mobility Day